Συνεχίζει την αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνάς της η Ρόμα, με τον ιταλικό σύλλογο να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση.

Μπορεί ο Μπάμπα της Άουγκσμπουργκ να αποτελεί τον πρώτο στόχο, ωστόσο η πρόταση των 13 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε η Ιταλική ομάδα, δεν ικανοποιεί τη γερμανική, που αξιώνει για τον ποδοσφαιριστή περίπου 18 εκατομμύρια, με τις διαπραγματεύσεις, ωστόσο να συνεχίζονται.

Σε περίπτωση που η υπόθεση του Μπάμπα δεν προχωρήσει, η Ρόμα αναμένεται να εξετάσει την περίπτωση του Φελίπε Λουίς. Ο 29χρονος αριστερός μπακ της Τσέλσι, τη χρονιά που μας πέρασε μεταγράφηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης στους πρωταθλητές Αγγλίας, δίχως ωστόσο να μπορέσει να έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε.

Έτσι, η Ρόμα κοιτάζει να τον αποκτήσει έστω και με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «radiogoal24.it» κάνει λόγο, πως υπάρχει και μια τρίτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, ο οποίος είναι ο Αρτούρ Μασουακού του Ολυμπιακού.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η προσφορά της Ρόμα για τον Μπάμπα δεν είναι αρκετή για το γερμανικό σύλλογο, που ζητάει 18 εκατομμύρια, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται. Αν δεν καταλήξει θετικά το συγκεκριμένο θέμα και δεν έρθει κάποια συμφωνία, η Ρόμα θα κοιτάξει τον Φελίπε Λουίς. Τρίτη επιλογή, πιο απομακρυσμένη, είναι ο Αρτούρ Μασουακού του Ολυμπιακού».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/07/kai.html
 
Top