Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των τελικών την Τετάρτη (17:00) στο «Π. Καπαγέρωφ» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα κρίνει τον πρωταθλητή με στόχο την 35η νίκη σε βάρος των «πρασίνων»

Με τον αέρα του...μόνιμου πρωταθλητή και νταμπλούχου, ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών την Τετάρτη υποδεχόμενος στο «Π. Καπαγέρωφ» τον Παναθηναϊκό (17:00, Novasports 3) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς που κρίνεται στις τρεις νίκες.

Μετά την νίκη στον τελικό του Κυπέλλου στο Καρπενήσι και τις δυο που έχουν προηγηθεί στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε βάρος των «πράσινων» ο Ολυμπιακός θέλει την 35η διαδοχική νίκη κόντρα στα Παναθηναϊκό (οι προηγούμενες 29 νίκες είναι για το πρωτάθλημα, οι δυο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου τις σεζόν 2009 και 2011 αντίστοιχα και οι άλλες δυο στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος το 2011 και η μια στην φετινό τελικό του Κυπέλλου).

Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο ομάδες στους τελικούς του πρωταθλήματος αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν φτάσει οι «πράσινοι» σε αυτή τη φάση.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της και είναι έτοιμη για το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση και του φετινού Νταμπλ, ήδη έχει φέρει στον Πειραιά το Κύπελλο.


 
Top