Έτσι ήταν... Δες πώς έχει γίνει τώρα!!!



Πιο αδύνατη από ποτέ, σχεδόν κοκκαλιασμένη, εμφανίστηκε σε παραλία η Τάρα Ριντ...







Η 39χρονη ηθοποιός, έκανε με άκρως σοκαριστική εμφάνιση με μπικίνι, κάνοντας όλους όσοι την είδαν, τόσο από κοντά, όσο και μέσω των φωτογραφιών που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, να αναρωτηθούν, εάν η ίδια έχει καταλάβει ότι οδεύει ολοταχώς προς τη νευρική ανορεξία!

Σύμφωνα με το star.gr, εκτός του ότι έχει χάσει πολλά κιλά, το δέρμα της έχει «ζαρώσει» με το πρόβλημα να εστιάζεται κυρίως στα οπίσθια, στα μπράτσα και την κοιλιά.

Παρά το γεγονός πάντως ότι η εικόνα της δεν φαίνεται καθόλου καλή και υγιής, η Τάρα Ριντ δεν έδειξε να το αντιλαμβάνεται, δείχνοντας χαμογελαστή και άνετη με το σώμα της κατά την διάρκεια εξόρμησης της σε παραλία του Μαϊάμι.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η 39χρονη σταρ προκαλεί συζητήσεις για το αν υποφέρει από νευρική ανορεξία, καθώς και στο παρελθόν είχε δημιουργηθεί ανάλογο θέμα με την σιλουέτα της.

Τότε η ίδια το είχε διαψεύσει κατηγορηματικά, γελώντας με τις κριτικές και τα σχόλια, λέγοντας πως «είμαι απλά ένα μικρόσωμο κοκαλιάρικο κορίτσι! Τρώω, τρώω και ξανατρώω. Είμαι αυτό που είμαι. Όποιος έχει πρόβλημα επειδή είμαι skinny είναι δικό του θέμα. Δεν θα αλλάξω!».






















 
Top