Η Τατιάνα... θέλει να πάει στη φυλακή! Δεν το πιστεύετε; Κι όμως είναι η αλήθεια. "Το θέλω πολύ αλλά δεν με αφήνουν. Μου έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη", αποκάλυψε, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιxτό.



Μην πάει ο νους σας στο κακό. Η παρουσιάστρια δεν έχει υποπέσει σε κάποιο σοβαρό παράπτωμα για να απειλείται με ποινή φυλάκισης. Όμως έχει ένα απωθημένο, να κάνει εκπομπή πίσω από τα κάγκελα. Η Τατιάνα είναι μία γυναίκα με πολλές ευαισθησίες, ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες και θέλει να μιλήσει με εκείνες που είναι έγκλειστες σε σωφρονιστικά ιδρύματα, να αποτυπώσει τα προβλήματά τους και να ακούσει την άποψή τους.



Η επιθυμία της Τατιάνας δεν είναι τωρινή. Υπάρχει εδώ και χρόνια, όμως ακόμη δεν έχει καταφέρει να την πραγματοποιήσει. Και η ευθύνη δεν είναι δική της, αφού όπως αποκάλυψε, παρά τις προσπάθειές της, "τρώει πόρτα" και οι αρνήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. "Δυστυχώς έχουμε ζητήσει πολλές φορές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης να μπούμε μέσα στις φυλακές, να προβάλουμε τα θετικά και να δώσουμε την ευκαιρία και στις κρατούμενες, αλλά δεν μας το επιτρέπουν", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της κι ενώ είχε καλεσμένη την ηθοποιό Τζένη Διαγούπη η οποία δίνει παραστάσεις σε φυλακές και βοηθάει όσο μπορεί τις κρατούμενες.



Στη συνέχεια η παρουσιάστρια έγινε πιο επιθετική. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε ρίχνοντας ευθείες βολές για τα απανωτά "όχι" που εισπράττει. "Μας απομονώνουν. Δεν ξέρω τι φοβούνται, δεν ξέρω για ποιον λόγο το κάνουν αυτό. Ίσως δεν θέλουν οι κρατούμενες να έχουν λόγο και να έχουν φωνή προς τα έξω. Δεν ξέρω αν είναι αυτός ο λόγος. Αλλά επειδή και πέρυσι είχα πάει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και είχα ζητήσει να επισκεφτούμε τις φυλακές με την κάμερα δεν μας έδωσαν άδεια. Μας γύρισαν την πλάτη".



Η Τατιάνα όμως δεν το βάζει κάτω. Όπως αποκαλύπτει στενός συνεργάτης της, ετοιμάζει να στείλει νέο αίτημα προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Και πιστεύει ότι αυτή τη φορά το αίτημά της θα γίνει αποδεκτό.




ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


 
Top