Μετά τους Ντομίνγκεζ και Φουστέρ, στον Ολυμπιακό βάζουν στο... τραπέζι την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου του οποίου ο δανεισμός λήγει το καλοκαίρι...



Στο Λιμάνι έχουν ήδη αρχίσει τον καλοκαιρινό τους σχεδιασμό με προτεραιότητα τις ανανεώσεις των συμβολαίων, προκειμένου να "χτίσουν" πάνω σε ένα βασικό κορμό. Μετά τις υποθέσεις των Τσόρι και Φουστέρ που έχουν μπει στην τελική ευθεία, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν με τον "πιστολέρο".



Ο διεθνής επιθετικός, έχει βρει πλέον για τα καλά τον εαυτό του μετά το κακό διάστημα που είχε τους προηγούμενους μήνες και στον Ολυμπιακό θα ήθελαν να τον κρατήσουν. Όπως αναφέρει η «Live Sport», ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει ούτε να σκέφτεται την επιστροφή του στη Φούλαμ, μιας και η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει να έχει άσχημη πορεία και στη Championship.



Έτσι, στο μυαλό του Κώστα Μήτρογλου αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευαμ. Είτε η παραμονή του στον Ολυμπιακό, είτε η παραχώρησή του σε ομάδα της Γερμανίας, όπου δηλαδή άρχισε και την επαγγελματική του καριέρα.



Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση η Φούλαμ να θελήσει να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα της... Κίνας. Αυτό το σενάριο αρχίζει να παίζει, μιας και οι Άγγλοι έχουν κάνει άνοιγμα σε αυτή την αγορά, με τον "πιστολέρο" φυσικά να μην είναι καθόλου ζεστός σε μια τέτοια περίπτωση.



Το κακό για τον Ολυμπιακό σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πως αν προχωρήσει δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί απλούστατα δεν θα περνάει από το χέρι του...






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_868.html
 
Top