Μεγάλη συμμετοχή των γονέων στα σεμινάρια της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.



Βροντερό παρών έδωσαν οι γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών στα Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού τα οποία πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στις Σχολές της Βάρης και της Πετρούπολης. Κεντρικός ομιλητής και στα δυο Σεμινάρια ήταν ο Αθλητικός Ψυχολόγος κ. Γιάννης Ζαρώτης ο οποίος εξήγησε στους γονείς τους "χρυσούς" κανόνες συμπεριφοράς. Οι γονείς έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για τα θέματα που αναλύθηκαν στα Σεμινάρια και "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις τον κ. Ζαρώτη αλλά και τον Επικεφαλής του Δικτύου των Σχολών κ. Νάνο.



Στο ακροατήριο των Σεμιναρίων ήταν και πολλά παιδιά από τις δυο Σχολές μας τα οποία έμαθαν από τον κ. Ζαρώτη πολλά και χρήσιμα πράγματα για την ζωή και την συμπεριφορά των αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ζωή του Λιονέλ Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο εισήλθε στο μικροσκόπιο με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ακούν με ενδιαφέρον τα κατορθώματα των δυο άσων σε νεαρή ηλικία και να παραδειγματίζονται. Το μύνημα που θέλησε να περάσει ο κ. Ζαρώτης είναι ότι μόνο με το ταλέντο κανείς δεν έφτασε στην κορυφή. "Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές και οι "έξυπνοι" μαθητές είναι μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και μετά πρέπει να δουλέψουν σκληρά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.



Τα Σεμινάρια Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα σ' άλλες Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού.






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_809.html
 
Top