Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε... προετοιμασμένος στο χθεσινό Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας παρουσιάζοντας τις προτάσεις του για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν με τους υπόλοιπους προέδρους του πρωταθλήματος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.



Όταν, λοιπόν, η συζήτηση έφτασε στο... πώς οι ομάδες θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τη βία στα ελληνικά γήπεδα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέλυσε με λίγα λόγια το δικό του σκεπτικό ενώπιον των παρευρισκομένων.



Συγκεκριμένα, ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων πρότεινε να τηρούνται από εδώ και στο εξής στη Σούπερ Λίγκα οι πολύ αυστηροί κανονισμοί της UEFA για το Champions League!



"Εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση να εφαρμόσουμε ακόμη και το καταστατικό του Champions League για θέματα βίας. Δέχομαι πλήρη εφαρμογή για όλα. Μέχρι για τα υβριστικά πανό. Εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε και το γήπεδο και την οικονομική επιφάνεια να το αντέξουμε. Εσείς;", είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στο τέλος ρώτησε το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο αν υπάρχει η δυνατότητα να τηρηθούν τόσο αυστηροί νόμοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κανείς δεν απάντησε στη συγκεκριμένη ερώτηση...






http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/blog-post_689.html
 
Top