Πολλές φήμες έχουν ακουστεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για το ποιος θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη όταν θα φύγει από την εκπομπή της για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της....



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του protothema.gr, η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από τα καθήκοντα της μέχρι της 25 του Μαρτίου και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην εκπομπή.



Μάλιστα ήδη έχουν γίνει κάποιες εγγραφές εκπομπών οι οποίες θα μεταδοθούν την συγκεκριμένη περίοδο καθώς μεσολαβεί και το Πάσχα. Σε μια από αυτές τις εκπομπές ήταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου και αυτό προκάλεσε φήμες αντικατάστασης.



Ωστόσο, αυτές δεν ισχύουν, όπως δεν ισχύουν οι φήμες αντικατάστασης από τον Μάκη Πουνέντη ή το Νίκο Μουτσινά. Κανένα πρόσωπο δεν θα πάρει την θέση της Ελένης την περίοδο που εκείνη θα λείπει.



Την εκπομπή θα την «κρατήσει» η βασική της ομάδα, καθώς ξέρουν τι θέλει η παρουσιάστρια και κατά συνέπεια μπορούν να αντεπεξέλθουν. Θα υπάρχουν κανονικά τα θέματα, όπως και κάθε μέρα, καθώς και ένας βασικός καλεσμένος για συνέντευξη όπως γίνεται και σήμερα.

 
Top