Καρέ προβλημάτων θα συνοδεύσουν τον Ολυμπιακό στο «Mediolanum Forum», στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Αρμάνι Μιλάνο.



Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία των ερυθρόλευκων στο ΣΕΦ, καθώς ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες του.



Πλην του γνωστού, εδώ και καιρό, απόντα, Δημήτρη Αγραβάνη, ο Έλληνας τεχνικός... «πονοκεφαλιάζει» και για την απουσία ακόμα δύο φόργουορντ, των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλη Τσαϊρέλη οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών σε ώμο και προσαγωγούς, αντίστοιχα.



Έτσι ο Γιώργος Πρίντεζης (ο οποίος και αυτός προέρχεται από τραυματισμό και ακόμα δεν βρίσεκται στο 100% της απόδοσής του, αν και προσπαθεί τα μέγιστα) θα είναι το μοναδικό καθαρόαιμο... «τεσσάρι» που θα παραταχθεί αύριο (06/03, 21.45) κόντρα στους Ιταλούς, έχοντας βέβαια και τη βοήθεια των συμπαικτών του, κυρίως του Τρεμέλ Ντάρντεν, ενώ ενδέχεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Θρύλου στο Μιλάνο.



Στην Ελλάδα, για να συνεχίσει τη θεραπεία του, παρέμεινε και ο Δημήτρης Κατσίβελης.



Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί βαθμολογικές απώλειες στο «Mediolanum Forum» και πάει με στόχο αποκλειστικά το «διπλό», προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης του ΣΤ’ Ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας με την ολοκλήρωση και της 9ης αγωνιστικής.



Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, από την άλλη, έχει μόλις δύο νίκες στη δεύτερη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ισοβαθμεί με τη Νίζνι Νόβγκοροντ στην 6η θέση. Στην κανονική διάρκεια οι Μιλανέζοι ολοκλήρωσαν με ρεκόρ 5-5.








http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/03/4_5.html
 
Top