Ένα όμορφο ζευγάρι, που μετρά χρόνια κοινού βίου, αποτελούμενο από έναν ηθοποιό και μια τραγουδίστρια, είπαν όχι σε πολλά λεφτά, που τους έδιναν για να φωτογραφηθούν μαζί!...



Ο λόγος, για τον Γιάννη Παπαζήση.



Αρχικά, σύμφωνα με το govastileto.gr, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το γάμο με τη σύντροφό του, Βανέσσα Αδαμοπούλου, λέγοντας στο Down Town Kύπρου:



«Αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε -και μπορεί να το έχουμε κάνει ήδη- να είσαι βέβαιος ότι δεν θα το πάρει χαμπάρι κανένας».

Όταν πάλι ρωτήθηκε αν η τραγουδίστρια σύντροφός του περιμένει τον καρπό του έρωτά τους απάντησε γελώντας: «Δεν ξέρω τίποτα!»



Ο Γιάννης Παπαζήσης επιβεβαίωσε επίσης και τις φήμες που ήθελαν να έχει αρνηθεί το ποσό των 20.000 ευρώ από περιοδικό για να φωτογραφηθεί μαζί με την Βανέσσα Αδαμοπούλου.



«Ήταν λίγο μετά τη συμμετοχή μας στην ταινία του Νίκου Περράκη "Λούφα και παραλλαγή". Τόσο εγώ, όσο και η Βανέσα, θεωρούμε ότι αυτού του είδους η δημοσιότητα κάνει κακό στη δουλειά μας. Επίσης, και οι δυο μας, όταν βλέπουμε ερωτευμένα ζευγάρια να φωτογραφίζονται σε κάτι κούνιες, με ροζ γραβάτα ο άντρας και με κρεπαρισμένο μαλλί η γυναίκα, πεθαίνουμε στα γέλια (γελάει). Ντρεπόμαστε τόσο πολύ για λογαριασμό τους, που αποκλείεται ποτέ να κάναμε κάτι τέτοιο»

 
Top