Συνέντευξη στη NOVA παραχώρησε ο Πραξιτέλης Βούρος.



Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας, λέγοντας πως θα αντεπεξέλθει, υπογράμμισε πως ο ίδιος θέλει να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος, ο Ολυμπιακός θα είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας.



Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απουσία πολλών υποχρεώσεων των άμεσων αντιπάλων του Θρύλου.



Αναλυτικά η συνέντευξή του :



-για το βεβαρημένο πρόγραμμα



Σίγουρα το πρόγραμμα είναι απαιτητικό, αλλά έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Στο τέλος πιστεύω ότι θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες και ότι θα είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Και εμείς, αλλά και ο κόσμος.



-για την απουσία πολλών υποχρεώσεων των αντιπάλων του Ολυμπιακού



Σίγουρα τους δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα, για τη μάχη του τίτλου, αλλά όπως είπα και πριν, έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές.



-για τον αγώνα με τη Βέροια



Προσωπικά η Βέροια αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με 2-3 μεταγραφές τώρα που έκανε στη χειμερινή περίοδο. Στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή, αλλά αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, πιστεύω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.



-για την ισορροπία της ομάδας ανάμεσα στις γραμμές μετά την έλευση του Περέιρα



Σίγουρα έχουμε δείξει πιστεύω καλύτερο πρόσωπο, έχουμε κατανοήσει πλήρως τι θέλει ο προπονητής. Ακόμα δουλεύουμε για να τελειοποιήσουμε αυτά που θέλει.



-για το αν οι συμμετοχές του τον έχουν βοηθήσει να βελτιωθεί



Σίγουρα όταν παίζεις με αυτούς τους συμπαίκτες και σε ματς του Κυπέλλου, νιώθω καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά χρειάζομαι ακόμα πάρα πολλή δουλειά για να μπορέσω να παίξω ακόμα περισσότερα ματς, που είναι ο προσωπικός μου στόχος.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_7529.html
 
Top