Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα πάρει απόψε το Κύπελλο κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εμφανίστηκε ο Γιάννης Τακουρίδης, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα έχει... καρδιά, εμπειρία, θέληση και ικανότητα!



Παρ’ όλα αυτά, δεν παρέλειψε να αναφέρει την άσχημη χθεσινή εμφάνιση με τον Άρη!



«Δεν μπήκαμε καλά. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης. Ίσως περιμέναμε να μη πιάσει τέτοια απόδοση ο Άρης. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, μας πίεσαν πολύ παραπάνω. Δείξαμε χαρακτήρα. Είχαμε άσχημη εμφάνιση, καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να αποφύγουμε κάποιο άσχημο αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο παίκτης του Ολυμπιακού.



Για το αν η χθεσινή εμφάνιση είναι ένα μάθημα για τη συνέχεια: «Από μαθήματα έχουμε πολλά φέτος. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό ,παίζουν ελεύθερα και πιέζουν πολύ παραπάνω. Πρέπει να δίνουμε το 100% μέσα στο γήπεδο».



Για το σημερινό τελικό με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης: «Παίζει ρόλο η καρδιά, η εμπειρία, η θέληση και η ικανότητα. Νομίζω τα έχουμε όλα. Αρκεί να μπούμε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα κατακτήσουμε το Κύπελλο».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top