Μπαταρίες... γεμίζουν στον Ολυμπιακό, για δεύτερη διαδοχική ημέρα σήμερα (31/01), καθώς τους έχει παραχωρηθεί ρεπό.



Η αποστολή των ερυθρόλευκων επέστρεψε χθες (30/01) από την Κωνσταντινούπολη, μετά την ήττα από την Εφές Αναντόλου στο «Αμπντί Ιπεκτσί» για την 5η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.



Δεδομένου πως δεν έχει αγώνες για το πρωτάθλημα της Basket League αυτό το Σαββατοκύριακο (31/01-01/02) ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκρινε σκόπιμο να αφήσει τους παίκτες του ελεύθερους για να ξεκουραστούν, αλλά και να... αποφορτιστούν από τις διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους εντός και εκτός συνόρων. Εξάλλου, αυτό που προέχει μετά τη μέτρια εμφάνιση στην Τουρκία είναι η ηρεμία και, από αύριο (01/02), η ανασύνταξη δυνάμεων.



Ο Ολυμπιακός θα πατήσει ξανά ΣΕΦ αύριο, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη δύσκολη, όσο και κρίσιμη βαθμολογική, εντός έδρας αναμέτρησή του με την αήττητη φέτος στην Ευρώπη και πρωτοπόρο στον όμιλό του ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (05/02, 21.45) στο φαληρικό στάδιο και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική παρουσία του κόσμου τους, ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.



Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη, αντίθετα κανονικά υπολογίζεται ο Οθέλο Χάντερ παρά το μικροτραυματισμό του στην Κωνσταντινούπολη, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/01/blog-post_1375.html
 
Top