Η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, έπαιξε αγώνα πρωταθλήματος πριν την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους και ο Μίτσελ είδε το ματς των «ροχιμπλάνκος» με τη Μάλαγα.



Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έδειξε να έχει γεμάτες τις μπαταρίες και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-1, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον προπονητή του Ολυμπιακού ήταν η απόδοση του Αρντά Τουράν. Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της ισπανικής ομάδας έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τον τρόπο για την αντιμετώπισή του.



Ο Τουράν ήταν ο κινητήριος μοχλός στο παιχνίδι της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μίτσελ ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να βρει τρόπο ώστε να περιορίσει τη δραστηριότητα του Τούρκου άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης.



Με βάση λοιπόν τη συγκεκριμένη στόχευση από πλευράς Μίτσελ, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Ντελβίν Εντινγκά στη βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι των δύο ομάδων επί ισπανικού εδάφους. Να παίξει δηλαδή ο Κονγκολέζος μέσος μπροστά από τους δύο στόπερ και να καλύπτει χώρους όχι μόνο στον άξονα αλλά και στα δύο άκρα της αμυντικής διάταξης του Ολυμπιακού.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_5181.html
 
Top