Χαρούμενος για τα τρία γκολ που έβαλαν οι παίκτες του κόντρα στη Μάλαγα, δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος τόνισε πως τώρα πρέπει να ανακτήσουν δυνάμεις για το ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.



"Το να βάζεις τρία γκολ σε μία ομάδα όπως η Μάλαγα, δεν είναι εύκολο. Είναο πάντα σημαντικό να νικάμε. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα έπαιζε δυνατά. Προερχόταν από 5 σερί νίκες και αυτό τους έκανε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Τώρα πρέπει να ανακτήσουμε δυνάμεις για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό", είπε αρχικά.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο, που αποφάσισε να αντιμετωπίσουν τη Μάλαγα: "Ξέραμε πως η Μάλαγα θα ήτσν σφιχτή στις ζώνες της. Και βάλαμε τους Αρντά Τουράν, Γκριεζμάν, στα άκρα για να κάνουμε από εκεί παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος είχε "γεμίσει" το κέντρο με πολλούς παίκτες. Βάλαμε και δύο επιθετικούς, ώστε να αναγκάζονται και τα μπακ τους να κλείνουν λίγο πιο μέσα, ώστε να υπάρχουν ελεύθεροι χώροι στα άκρα κι έτσι να αντισταθμίσουμε το γεμάτο κέντρο. Δεν αφήσαμε ανοικτούς χώρους και κοντρολάραμε το παιχνίδι".





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_2720.html
 
Top