Ο Μίτσελ μίλησε για τον... τελικό του Ολυμπιακού στο «Βιθέντε Καλντερόν» και το πως περιμένει να τον αντιμετωπίσουν οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης!



«Μικρός την υποστήριζα, μετά έγινα Ρεάλ» είπε ο Ισπανός τεχνικός!



Σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του δήλωσε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



Ο Ισπανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι στα… χαρτιά η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να φαντάζει και πάλι φαβορί και πως έχει προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού αλλά ξεκαθάρισε ότι στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του έχουν αποδείξει πως μπορούν να την κοντράρουν!



Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ατλέτικο:



-για τα σημερινά δημοσιεύματα σχετικά με δελτίο που είχε στην Ατλέτικο:

Δεν είναι μυστικό πως παλαιότερα ήμουν Ατλέτικο και έβλεπα τους αγώνες της και ότι μετά υπήρξα Ρεάλ.



-για τη γνώμη του για τον Ρομπέρτο. Γιατί δεν τον κράτησε η Ατλέτικο και γιατί δεν καλείται στην εθνική Ισπανίας:

Μπορείτε να ρωτήσετε τον Σιμεόνε ή τον Ντελ Μπόσκε. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Ένας εξαιρετικός γκολκίπερ.



-για την υποδοχή που θα του επιφυλάσσουν αύριο οι οπαδοί της Ατλέτικο:

Το παράξενο θα ήταν να με υποδεχθούν με λουλούδια και αγκαλιές. Γνωρίζω πολύ καλά πως στην κερκίδα της Ατλέτικο θα υποστηρίξουν την ομάδα τους με δύναμη. Εγώ είμαι προετοιμασμένος.



-για την δουλειά που κάνει ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο:

Οι στατιστικές και οι αριθμοί είναι υπέρ του. Δεν έχουν... ταβάνι όλα όσα μπορεί να πετύχει. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα είναι κάπως διαφορετικές φέτος, αλλά για κανέναν δεν είναι εύκολο να παίξει με την Ατλέτικο Μαδρίτης.



-για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος:

Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μας έλλειπαν 12 διεθνείς. Αφιερώσαμε την τελευταία εβδομάδα για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, δίχως να ψάχνουμε δικαιολογίες.



-πώς θα είναι ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος:

Είχαμε λίγο χρόνο να δουλέψουμε όλοι μαζί. Μας έλλειπαν 12 διεθνείς. Αφιερώσαμε την τελευταία εβδομάδα για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, δίχως να ψάχνουμε δικαιολογίες. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Γνωρίζω ότι δεν μπορούμε να κοντραριστούμε στα χαρτιά με αυτές τις ομάδες αλλά στο γήπεδο μπορούμε.



-για τo αν ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί την άμυνα για να πάρει αποτέλεσμα, όπως πετυχημένα έπαιξε και στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη:

Το Τσάμπιονς Λιγκ μας επιτρέπει να πλησιάσουμε το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων μας. Στο πρώτο ματς είχαμε μιλήσει για αποτελεσματικότητα. Με την Γιουβέντους ξαναδείξαμε τέτοια ικανότητα, αν και εκεί δεν έφτασε η αποτελεσματικότητά μας. Όμως προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε στα χαρτιά να συγκριθούμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε να την αντιμετωπίσουμε με τα δικά μας όπλα»



-για το ποιον παίκτη θα ήθελε να έχει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν παρέλειψε να εκθειάσει και πάλι τον Ρομπέρτο, απατώντας: «Αυτόν που είχαμε στο αεροπλάνο. Μου αρέσουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να παραπονεθώ για κανέναν. Αν ο Κόκε θα μπορούσε να είναι μαζί μας θα ήταν καλό».







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_5016.html
 
Top