Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας το μεσημέρι της Τρίτης (25/11), μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη μεγάλη... «μάχη» της Τετάρτης με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».



Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο κρίσιμο παιχνίδι των ομίλων του Champions League στην έδρα της περσινής φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι ερυθρόλευκοι από το μεσημέρι της Τρίτης (25/11) έχουν φτάσει στη Μαδρίτη, όπου πλέον προετοιμάζονται για την αναμέρηση τους με τους «ροχιμπλάνκος».



Οι ερυθρόλευκοι μετά την άφιξή τους, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, έφυγαν απευθείας για το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, μετρώντας πλέον αντίστροφα για την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Βιθέντε Καλντερόν».



Νωρίτερα, θα μιλήσει ο Μίτσελ και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια.



Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των Ισπανών συγκεντρώνουν αρκετά μέλη της ερυθρόλευκης αποστολής πέρα από τον συμπατριώτη τους τεχνικό. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει στην αποστολή του αρκετούς ποδοσφαιριστές με καταγωγή ή θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως οι Ρομπέρτο, Αφελάι, Μποτία κλπ., που αποτελούν αντικείμενο... συζήτησης για φιλάθλους και Τύπο στην ιβηρική χώρα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/11/blog-post_3632.html
 
Top