Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φύγει για δεύτερη σερί χρονιά νικητής από το «Γ. Καραϊσκάκης» εξέφρασε ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας με συνεργάτες του.



Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι όλα θα εξαρτηθούν από το βαθμό συγκέντρωσης των παικτών του στο πλάνο. Όπως αναφερει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", φέρνει ως παραδείγματα τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και τον ΟΦΗ. Στο πρώτο υπήρχε σχεδόν απόλυτη προσήλωση στο σχέδιο και η εικόνα ήταν καλή, όπως και το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο οι "πράσινοι" έχασαν τη συγκέντρωσή τους, έπαιξαν άναρχα και το πλήρωσαν ακριβά.



Γενικώς η εμφάνιση του "τριφυλλιού" στην Ολλανδία έδωσε ανάσα αισιοδοξίας στον Παναθηναϊκό, προκειμένου και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν τις δυνατότητές τους και να δημιουργήσουν ένα σερί επιτυχημένων αποτελεσμάτων.



Η σημερινή τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκης» θα κρίνει την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τον Ντέιβιντ Μέντες . Εάν ο Γιάννης Αναστασίου τον πάρει στην αποστολή δεν αποκλείεται να είναι και στην ενδεκάδα. Δύσκολο μεν, όχι απίθανο δε.



Κατά τα λοιπά δεν αναμένονται εκπλήξεις, ούτε ιδιαίτερες αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα στην Ολλανδία.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_5835.html
 
Top