Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει και άλλη ζημιά σε Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης όπως δήλωσε ο Γκόγκιτς στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" και τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στον α' όμιλο.



Ο Σίνισα Γκόγκιτς θεωρεί πως υπάρχει ισορροπία στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παλαίμαχος επιθετικός που έπαιξε στους ερυθρόλευκους από το 1997 έως το 2000 τόνισε ότι η πρώην ομάδα του μπορεί να φέρει και άλλες επιτυχίες κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.



Με αφορμή την κριτική που έχει ασκηθεί στους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή σε αυτές τις περιπτώσεις.



Αναλυτικά τα όσα δήλωσε



Για την νίκη επί της Γιουβέντους: «Πρέπει να πούμε μπράβο σε όλους. Από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο. Ήταν πολύ καλός ο Ολυμπιακός. Έβγαιναν μπροστά σαν σφαίρες. Ο καλύτερος ήταν ο Ρομπέρτο, αλλά να μην ξεχνάμε και τον Τσόρι που ήταν πολύ καλός μέχρι το 70 περίπου. ‘Έφτιαξε αρκετές φάσεις μόνος του. Έτρεξε πολύ ο Ολυμπιακός. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ασαμόα και Λιχνεστάινερ δεν έπαιξαν καλά. Χαρήκαν όλοι, Ολυμπιακοί και μη. Στο άλλο παιχνίδι (με Μάλμε) είχε περισσότερες ευκαιρίες και έχασε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».



Για το γεγονός ότι μέσα σε λίγες ημέρες βελτιώθηκε η απόδοση του, καθώς δεν ήταν καλός με Εργοτέλη, έπαιξε καλύτερα στην αναμέτρηση με την Γιουβέντους: «Πιστεύω επειδή το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο χαμηλό. Όλες οι ομάδες κλείνονται πίσω και ο Ολυμπιακός πρέπει να ανέβει ψηλά. Έτσι, ο αντίπαλος βρίσκει χώρους στην αντεπίθεση. Όλοι οι παίκτες στην Ευρώπη είναι πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι και το Καραϊσκάκη δίνει μεγάλη δύναμη στην ομάδα».



Για την αλλαγή προς το καλό κάποιων παικτών: «Δεν πρέπει να κρίνουμε παίκτες πολύ γρήγορα. Πρέπει και οι δημοσιογράφοι να δείχνουν υπομονή με τους νέους παίκτες. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βρούμε χρόνο και δεν ισχύει μόνο για τον Μποτία και δεν συμβαίνει μόνο φέτος. Έχει αλλάξει όλη η άμυνα. Αυτό δείχνει ότι είναι μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού».



Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παίζει καλά στην Ευρώπη, παρότι είναι νέα ομάδα: «Πολλοί προπονητές στην θέση του Μίτσελ θα έλεγαν ότι έχουν νέα ομάδα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά μακάρι να φθάσει τις πολύ μεγάλες ομάδες και να μπορεί να παίζει συνέχεια με την ίδια φιλοσοφία. Ο Μίτσελ εφαρμόζει την τακτική του ανάλογα με τον αντίπαλο».



Για τις ευκαιρίες των Ιταλών προς το τέλος: «Γιουβέντους όσο περνούσε ο χρόνος θα έπρεπε να πιέσει. Θα έπρεπε να ανέβει ένα επίπεδο πάνω. Ήταν μια υπέροχη βραδιά για όλους στην Ελλάδα. Θα μπορούσε να είχε τιμωρηθεί από τις ευκαιρίες της Γιουβέντους».



Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Όλα είναι ανοιχτά. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως με Γιουβέντους μπορεί να κάνει ζημία στις δύο ομάδες (Ατλέτικο-Γιουβέντους)».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_8638.html
 
Top