Παίκτης της Αναντολού Εφές είναι πλέον ο Ντόνι ΜακΓκραθ, ο οποίος υπέγραψε το νέο συμβόλαιο συνεργασίας τους. Παρόλα αυτά, η χρονική διάρκεια του deal ανάμεσα στις δύο πλευρές... διαφοροποιήθηκε.



Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ ) ο Ντόνι ΜακΓκραθ τα είχε βρει σε όλα με την Εφές για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Πλέον είναι κι επίσημο…



Συγκεκριμένα, ο 30χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, με μια μικρή... διαφοροποίηση σε σχέση με την αρχική συμφωνία.



Πρόκειται για την διάρκεια της συμφωνίας, καθώς αρχικά αποδέχθηκε συμβόλαιο ενός μήνα και με το πέρας του θα γνωστοποιούταν αν θα παρέμενε τελικά στην τούρκικη ομάδα, εν τέλει όμως έβαλε την υπογραφή του για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας (και οι δύο πλευρές έχουν τη δυνατότητα να το τερματίσουν).



Υπενθυμίζεται πως ο ΜακΓκραθ φορούσε πέρυσι τη φανέλα της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας κατά μέσο όρο 10.1 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε Αιγάλεω, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_2101.html
 
Top