Μάθετε τι έκαναν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League, αυτό το Σαββατοκύριακο.



Μάλμε - Έλφσμποργκ 1-2



Την εντός έδρας ήττα γνώρισε η Μάλμε από την Έλφσμποργκ για την 28η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος. Η Μάλμε, η οποία έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας της, άνοιξε το σκορ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ρόσενμπεργκ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν ωστόσο να κάνουν την ανατροπή και με δύο γκολ του Λάρσον στο 66ο λεπτό και στο 79ο λεπτό πήραν τη νίκη.



Η σύνθεση της Μάλμε: Όλσεν, Ρικαρντίνιο, Τίνερχολμ, Κονατέ, Ελάντερ (67' Χάλστι), Χάμαρ, Αντού (74' Ναζάρι), Φόρσμπεργκ, Τσιμπίτσκι (67' Μεχμέτι), Έρικσον, Ρόζεμπεργκ.



Ατλέτικο Μαδρίτης - Εσπανιόλ 2-0



Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ στο «Βιθέντε Καλντερόν». Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους και με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, από τους Τιάγκο στο 43ο λεπτό και Σουάρες στο 71ο λεπτό πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.



Η σύνθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Χουανφράν, Γκοντίν, Χ. Χιμένες, Ανσάλντι, Γκάμπι, Τιάγκο (53’ Σουάρεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αρντά (59’ Γκριζμάν), Μάντζουκιτς (83’ Ροντρίγκες).



Σασουόλο - Γιουβέντους 1-1



Η Γιουβέντους έχασε έδαφος στην κούρσα του φετινού πρωταθλήματος Ιταλίας μιας και δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σασουόλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 13ο λεπτό με τον Ζάζα ενώ για την Γιουβέντους απάντησε ο Πογκμπά έξι λεπτά αργότερα. Στην συνέχεια της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.



Η σύνθεση της Γιουβέντους: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Πίρλο (83' Τζιοβίνκο), Περέιρα, Εβρά (60' Μαρκίσιο), Τέβες, Γιορέντε (66' Κομάν).





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_1410.html
 
Top