Ένεση… ψυχολογίας αποτέλεσε για τον Ολυμπιακό η εντός έδρας νίκη του επί της Λαμποράλ Κούτσα, για την Ευρωλίγκα.



Μπορεί εντός των ελληνικών συνόρων οι ερυθρόλευκοι να έχουν ήδη δύο στραβοπατήματα, με τις ήττες τους από τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ και το Ζηρίνειο αντίστοιχα, στην Ευρώπη όμως συνεχίζουν αήττητοι.



Κόντρα στους Βάσκους δεν έπιασαν καλή απόδοση, κυρίως επιθετικά, ωστόσο πήραν το νικηφόρο αποτέλεσμα και αυτό, για την ώρα, τους αρκεί. Με την επιστροφή στις επιτυχίες το καλό κλίμα επέστρεψε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ενώ με την ενθαρρυντική απόδοσή τους στην άμυνα έδειξαν πως οι κόποι τους στις προπονήσεις δεν έχουν πάει χαμένοι. Βέβαια, ακόμα δεν έχουν φθάσει στο σημείο απόδοσης που επιθυμούν, πλέον όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορούν να ανέβουν στη συνέχεια, «διορθώνοντας» τα αρχικά κακώς κείμενα στις εμφανίσεις τους.



Εξάλλου, πλην του Κυπέλλου Ελλάδας που έχει χαθεί, υπάρχουν άλλοι δύο στόχοι ανοιχτοί: το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η Ευρωλίγκα. Εκεί θα επικεντρώσουν ο Μίλαν Τόμιτς και οι παίκτες του, αρχής γενομένης πλέον από το πρώτο.



Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί αύριο (26/10, 12.30) στο ΣΕΦ τον Κολοσσό Ρόδου, σε ένα ματς που είναι αφιερωμένο στα παιδιά, μια και τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα.



Στην προκειμένη, βέβαια, το ζητούμενο δεν είναι απλώς η νίκη, αλλά κυρίως η καλή εμφάνιση. Οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να προσφέρουν ουσία και θέαμα, «καθαρίζοντας» από νωρίς την κατάκτηση της νίκης, ώστε στη συνέχεια ο 41χρονος τεχνικός να ξεκουράσει βασικούς παίκτες του, αλλά και να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα.



Δεδομένα εκτός θα είναι οι τραυματίες Τρεμέλ Ντάρντεν, Ιωάννης Παπαπέτρου και Γιώργος Πρίντεζης, καθώς και ο Σέντρικ Σίμονς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_4801.html
 
Top