Ο Μίτσελ δήλωσε μετά την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο ότι αυτό που προέχει ως στόχος είναι το πρωτάθλημα και πρόσθεσε ότι χρονικά η αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη προηγείται της... κόντρας με τη Γιουβέντους στην Ιταλία.



Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ετοιμάσει αυτό το διήμερο την ομάδα του για το ματς απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Αστέρα έχοντας προβλήματα, με σημαντικότερο αυτό του Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ που θα προσπαθήσει να προλάβει την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, λόγω του μυικού προβλήματος από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.



Θέμα όμως υπάρχει και για τους Φουστέρ και Μποτία που είναι επίσης αμφίβολοι για τους αγώνες που ακολουθούν. Ο Φουστέρ προορίζεται για τη θέση του Τσόρι στην Τρίπολη, ενώ στο συγκεκριμένο ρόλο δοκιμάστηκε χθες με τον Πανιώνιο και ο Ντουρμάζ . Πίσω από τον επιθετικό μπορεί να παίξει πάντως και ο Αφελάι .



Για τη θέση του στόπερ ο σκόρερ του αγώνα με τους "πράσινους", Τάσος Αυλωνίτης, είναι έτοιμος να αντικαταστήσει εφόσον χρειαστεί τον Μποτία. Ο νεαρός αμυντικός πήρε χρόνο συμμετοχής, διατηρώντας ρυθμό, στο ματς με τον Πανιώνιο.



Ο Μίτσελ θα δει τους παίκτες του στις δύο προπονήσεις που ακολουθούν και στη συνέχεια θα οριστικοποιήσει τις επιλογές του, έχοντας κατά νου φυσικά και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη Τρίτη στο Τορίνο .





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/10/blog-post_6662.html
 
Top