Για την δολοφονική επίθεση στον Κωνσταντίνο Κατσούλη, μίλησαν η μητέρα και η σύντροφος του άτυχου οπαδού. Την ίδια ώρα ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του τραυματισμού στο γήπεδο του Ηροδότου έρχεται στη δημοσιότητα...







Ένα μεγάλο «γιατί» ήταν το ερώτημα της συντρόφου του 46χρονου οπαδού, η οποία μίλησε, όπως και η μητέρα του στο cretapost.gr. «Τα τελευταία νέα που έχουμε είναι ότι ο Κώστας δεν έχει ανεύρυσμα ούτε προκλήθηκε η αιμορραγία από υψηλή πίεση. Αλλά ότι δέχθηκε χτύπημα. Οι γιατροί του έκαναν παρακέντηση προσπαθώντας να του ελαφρώσουν το κεφάλι και τώρα πλέον είναι υπό παρακολούθηση», είπε αρχικά η μητέρα του οπαδού του Εθνικού, Κωνσταντίνου Κατσούλη.



Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ιατρικές εξετάσεις και εξέφρασε την απορία της πως οι ιατροί δεν το είχαν αντιληφθεί νωρίτερα.«Όπως φαίνεται πρέπει να τον χτύπησαν πίσω στον αυχένα. Το περίεργο είναι ότι οι προηγούμενες εξετάσεις αλλά και ο ιατροδικαστής δεν βρήκαν κάτι τέτοιο και δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε αυτό. Πάντως, πλέον είναι σίγουρο ότι δεν έχει ανεύρυσμα. Ψιθυρίζεται ότι μόλις συνέλθει θα φύγει απ’ αυτό το νοσοκομείο. Εμάς μας ενδιαφέρει να μην μετακινηθεί και να παραμείνει εδώ καθώς ξέρουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδος κι έχει έναν από τους καλύτερους νευροχειρουργούς».







Γιατί συμβαίνει όλο αυτό;



Η σύντροφος του 46χρονου οπαδού στις δηλώσεις της ζήτησε να μάθει το γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ γνωστοποίησε πως ο Κώστας Κατσούλης πήγαινε συχνά στο γήπεδο, λόγω του ότι αγαπούσε το ποδόσφαιρο και όχι για να πολεμήσει.



«Το γήπεδο το έχουν καταντήσει να είναι ένα πεδίο μάχης. Λες και βρίσκονται σε πόλεμο. Κι όμως το γήπεδο είναι ένα μέρος που πας για να διασκεδάσεις κι όχι να πολεμήσεις. Θυμάμαι παλιά που πήγαιναν οικογένειες και μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν έναν αγώνα. Τώρα όμως ούτε απ’ έξω δεν μπορείς να περάσεις. Γιατί; Γιατί συμβαίνει όλο αυτό; Ο Κώστας πήγαινε συνέχεια στο γήπεδο γιατί αγαπάει το ποδόσφαιρο και διασκεδάσει μέσω αυτού. Δεν πηγαίνει να πολεμήσει όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το προσωπικό κι ελπίζουμε ο Κώστας να είναι δίπλα μας το συντομότερο δυνατό».



Παράλληλα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, φιλοξενήθηκε βίντεο – ντοκουμέντο της στιγμής του τραυματισμού του Κωνσταντίνου Κατσούλη.





http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top