Με αγιασμό και πολλά… παιδιά έγινε η επίσημη έναρξη της σχολής στην Βούλα.



Με αγιασμό και πολλά… παιδιά έγινε η επίσημη έναρξη της σχολής στην Βούλα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναπτύσσει το δίκτυο των Ακαδημιών του σε όλη την Ελλάδα.



Σήμερα, έγινε ο αγιασμός και η επίσημη έναρξη της σχολής στην Βούλα, όπου στόχο έχει να μάθει σε ακόμα περισσότερα παιδιά την έννοια του αθλητισμού, αλλά και να τα γαλουχήσει από τις μικρές ηλικίες, με το πνεύμα του νικητή!



Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο Μητροπολίτης της Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, Παύλος, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, κ. Δημήτρης Σαρρής, αλλά και οι σχολές Ρέντη, Καραϊσκάκη, Ταύρου, Αιγάλεω και Αλίμου, οι οποίες καλωσόρισαν το νέο μέλος του δικτύου σχολών του Θρύλου.



Εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση και η Ακαδημία του Θρύλου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους Γρηγόρη Γεωργάτο και Γιώργο Αμανατίδη.



Περισσότερα από 200 παιδιά έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, ενώ συμμετείχαν παράλληλα στον Αγιασμό και στην επίσημη έναρξη σχολής Βούλας.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_8921.html
 
Top