Δεν φαίνεται να προκύπτει από πουθενά ότι ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει παίκτη στη θέση «3» μετά τον τραυματισμό του Τρεμέλ Ντάρντεν.



Ο τραυματισμός του Ντάρντεν, που ήρθε να προστεθεί σε αυτόν του Ιωάννη Παπαπέτρου, προκαλεί... πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό. Οι επιλογές για τη θέση «3» περιορίζονται στην εξής… μία, τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος προοριζόταν να προσφέρει και στη θέση «2».



Ο μεν Ντάρντεν, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα λείψει για ένα μήνα από τις προπονήσεις και θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, ο δε Παπαπέτρου μάλλον αναμένεται ξανά στις... επάλξεις από το νέο έτος. Πάντως δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη στη θέση του σμολ φόργουορντ και το πιθανότερο είναι να μείνει ως έχει.



Οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφή για… ένα μήνα. Παράλληλα, ο Ντάρντεν θα λείψει σε μια περίοδο που δεν κρίνεται και τίποτα, πέρα από τον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και θα ήταν μάλλον παράτολμο να αναζητηθεί τώρα παίκτης για ένα ματς που είναι σε διάστημα 20 ημερών από τώρα.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_4820.html
 
Top