Η συμμετοχή του Μπεν στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είναι αμφίβολη, καθώς ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.



Ο Μπεν, τελικά, έμεινε εκτός για το ματς με την Κέρκυρα, αν και αρχικά είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τους ερυθρόλευκους.



Η Βέροια αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και ο ποδοσφαιριστής από τις Κομόρες ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση. Έτσι, εντός των επόμενων ημερών θα κριθεί αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.



Από εκεί και πέρα, ο Χοσέ Γκρανέρο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Ιβάν Μαλόν, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς, αφού δεν έχει κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία και είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση.



Τέλος, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (18/9) με νέα προπόνηση στις αθλητικές εγκατασεις της ομάδας, που βρίσκονται στο Ταγαροχώρι.







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_4068.html
 
Top