Στην παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομαδική προσπάθεια που έγινε για να έρθει η σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο, στάθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου.



Ο Αλμπέρτο Μποτία, ο Νταβίντ Φουστέρ, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και ο Ρομπέρτο Χιμένεθ μίλησαν στο Olympiacos TV και συμπλήρωσαν πως πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά.



«Η σημερινή (χθεσινή) ήταν μια νίκη για την οποία δουλέψαμε πολύ, πολύ σημαντική για μας, ένα παιχνίδι ομαδικό, τρεις βαθμοί και συνεχίζουμε να δουλεύουμε το ίδιο δυνατά για να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς και να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επομένη φάση.



Σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος, μας υποστηρίζει. Μας βοήθησε πολύ γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Όποτε ο κόσμος από έξω μας βοήθησε πολύ και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο.



Μετά από αυτή τη νίκη πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να συνεχίσουμε κερδίζοντας τους υπόλοιπους αντιπάλους. Είναι ένα μεγάλο βήμα. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το βήμα και να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς», δήλωσε ο Αλμπέρτο Μποτία.



Ο Νταβίντ Φουστέρ, είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δουλεμένο απ’ την πλευρά μας. Καταφέραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Για μας το να ξεκινήσουμε κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι σε αυτή την διοργάνωση πάντα είναι κάτι πολύ σημαντικό και σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές το καταφέραμε φέτος. Νομίζω πως είναι μια νίκη πολύ σημαντική και ιστορική για τον σύλλογο.



Πρέπει όλοι μας να την απολαύσουμε με τους φιλάθλους μας. Ήταν, λοιπόν, ένα παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε από την αρχή δυνατά. Βάλαμε το πρώτο γκολ, μετά καταφέραμε να βάλουμε και το δεύτερο, όμως ήταν πάντα δύσκολο γιατί και οι αντίπαλοι είχαν, επίσης, τα όπλα τους.



Κατάφεραν να μειώσουν τις διαφορές. Μετά, όμως, εμείς βάλαμε στο δεύτερο ημίχρονο το τρίτο γκολ το όποιο ήταν πιο καθοριστικό, αν κι εκείνοι μας τρόμαξαν λίγο με το 3-2. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και τώρα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες».



Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, δήλωσε: «Μια βραδιά πολύ όμορφη μας σημαδεύει όλους μας, όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ένα δύσκολο παιχνίδι που μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η Ατλέτικο δεν είναι εύκολη ομάδα, όμως πιστεύω πως παλέψαμε όπως έπρεπε, προσπαθήσαμε να παίξουμε όπως έπρεπε κι εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες για γκολ που είχαμε την κάθε στιγμή.



Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, δουλεύουμε πάντα για να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, μακάρι να το ευχαριστήθηκαν, δεν είναι εύκολο για κάποιον να παίξει σε αυτό το γήπεδο όπου ο κόσμος για 90 λεπτά τραγουδάει για να μας ενθαρρύνει και για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω, γιατί για εμάς είναι πολύ σημαντικοί.



Είναι μια σημαντική νίκη αλλά ακόμα μένουν πολλά παιχνίδια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα προετοιμάσουμε τα παιχνίδια ανάλογα με τους επόμενους αντιπάλους. Νομίζω πως πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε».



Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, υπογράμμισε: «Το... κλειδί της νίκης ήταν κάτι ανάμεσα σε εμάς και τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη! Μας κράτησαν… ξύπνιους στο παιχνίδι και έδωσαν τα πάντα. Κερδίσαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα! Είναι φυσιολογικό όταν κερδίζεις μια τέτοια ομάδα, να αποκτάς αυτοπεποίθηση. Τώρα έχουμε το Σάββατο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Βέροια. Για μένα πρέπει να σκεφτόμαστε ένα ένα τα παιχνίδια και μόνο έτσι μπορούμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι κατά την γνώμη μου.



Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα. Ο προπονητής μας είναι εδώ για να μιλήσει για τους παίκτες. Εγώ πρέπει μόνο να ακούω τον προπονητή, έτσι νομίζω. Ήδη είπα πως οι φίλαθλοι και η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Όλες οι αμάδες και όλοι οι αντίπαλοι δυσκολεύονται στο Καραϊσκάκη. Το γνωρίζω αυτό από παλιά. Έχω παίξει εδώ τρεις φορές. Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις εδώ. Πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό».



Τέλος, ο Ρομπέρτο, υποστήριξε: «Είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι σκεπτόμενοι την πιθανότητα να κερδίσουμε. Αν όχι, δεν θα έπρεπε να έχουμε βγει για να παίξουμε σήμερα. Ίσως να μην περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα με τόσα γκολ, όμως πιστεύαμε στη νίκη.



Μίλησα με όλους τους φίλους μου από την Ατλέτικο. Ίσως εξεπλάγησαν λίγο από αυτόν τον Ολυμπιακό. Είδαν μια δυνατή ομάδα που τους έφτασε στην ένταση και σε φυσική δύναμη και που έπαιξε ποδόσφαιρο, επίσης. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είναι σημαντικό να μας υπολογίζουν.



Είναι καλό για μας, που μιλάνε όλοι για τη νίκη μας. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο και ήδη συζητάμε ότι αυτή η νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν στα επόμενα παιχνίδια δεν πάμε με την ίδια ένταση.



Είναι μια πολυτέλεια να έχεις αυτούς τους φιλάθλους. Για εμάς το να παίζουμε στο Καραϊσκάκη είναι σαν να παίζουμε με έναν παίχτη επιπλέον και το αποδεικνύουν πάντα. Είναι πάντα, απόλυτα, στο ύψος των περιστάσεων. Είναι φίλαθλοι… παράδειγμα κι εμείς πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε μια ομάδα… παράδειγμα. Παλεύουν για κάθε μπαλιά σφυρίζουν για κάθε φάση υποστηρίζουν τους παίχτες τους, είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας μέσα στο γήπεδο».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_492.html
 
Top