O Κριστιάν Ανσάλντι έκανε λόγο για... σκληρή ήττα για την Ατλέτικο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με την ομάδα του όμως να έχει την υποχρέωση να συνεχίσει.



Ο Ανσάλντι υπογράμμισε για το ματς με τον Ολυμπιακό ότι «για εμάς ήταν μία σκληρή ήττα, όμως πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να μάθουμε το πως να κοιτάμε μπροστά μετά από τέτοια παιχνίδια. Να βασιστούμε στις δυνατότητές μας και να κάνουμε όσα πρέπει για να γυρίσουμε την σε βάρος μας κατάσταση. Είναι μία δυνατή διοργάνωση και γεμάτη μεγάλα και δύσκολα ματς. Παίξαμε με έναν πολύ δυνατό και καλό αντίπαλο.



Τέτοια παιχνίδια και τέτοιες ήττες μας κάνουν να μένουμε προσγειωμένοι. Να κρατάμε τα πόδια μας στην γη και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε πολύ καλά αποτελέσματα στην συνέχεια».



Για τον Όμπλακ τόνισε: «Δεν με εξέπληξε που ο Όμπλακ ήταν βασικός στο παιχνίδι. Είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ που και πρέπει και αξίζει να παίζει.



Όποιος τερματοφύλακάς μας και εάν αγωνίζεται από εμάς θα πηγαίνει πολύ καλά».



Σχετικά με την συνέχεια είπε: «Η σκέψη μας είναι ήδη στον επόμενο αγώνα. Εάν δεν κερδίσουμε την Γιουβέντους θα αρχίσουμε να έχουμε πρόβλημα στην υπόθεση-πρόκριση. Οπότε θα πρέπει να νικήσουμε την επόμενη αντίπαλό μας για να φτάσουμε πιο κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας στην φάση των ομίλων».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/09/blog-post_918.html
 
Top