Πριν από λίγες ώρες ο Τζίμι Ντουρμάζ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τόσο αυτός όσο και ο μάνατζέρ του,Μάρτιν Νταλίν μίλησαν στη Σουηδική ιστοσελίδα "aftonbladet.se".



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σήμερα το απόγευμα κιόλας ο Ντουρμάζ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό και όπως αποκαλύπτει ο μάνατζέρ του υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά, ενώ τονίζουν την έκταση που πήρε το θέμα στον Ελληνικό Τύπο.



Επίσης, αναφέρουν ότι το 10% από το ποσό της μεταγραφής θα πάει στην Μάλμε, πρώην ομάδα του Ντουρμάζ πριν πάει στην Τουρκία και την Γκεντσλερμπιρλιγκί.



Αρχικά ο Ντουρμάζ είπε :



Είναι υπέροχο! Aυτή η εξέλιξη είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα με οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το οικονομικό σκέλος ήταν ικανοποιητικό για μένα όπως και το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League.



Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Μάρτιν Νταλίν :



Eίμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε συμφωνία και ο Ολυμπιακός κάλυψε τις απαιτήσεις μας. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον Τζίμι και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά προτίμησε την ευκαιρία να παίξει στο Champions League. H συμφωνία αυτή πιστεύω θα ευνοήσει και την Εθνική Σουηδίας.



Σε ερώτηση αν υπήρχε ενδιαφέρον από Τουρκία για τον παίκτη, ο Νταλίν απάντησε :



Υπήρξε ενδιαφέρον από την Γαλατασαράι για τον Ντουρμάζ,αλλά σταμάτησαν όλα όταν έφυγε ο Μαντσίνι από τη Γαλατά.













http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/08/photo_44.html
 
Top