Η ιταλική ιστοσελίδα "sportmediaset.mediaset.it" με δημοσιευμά της πριν λίγο, αναφέρει ότι στο παιχνίδι για την απόκτηση του Ρομπίνιο μπήκε και η... Αλ Τζαζίρα που μετά την απόκτηση του Βούτσινιτς θέλει ακόμα ένα αστέρι στην ομάδα της, χωρίς πάντως το συγκεκριμένο άρθρο να κάνει αναφορά στο ύψος της πρότασης των Αράβων.



Επισημαίνει πάντως ότι ο Ολυμπιακός είναι αυτός που μπορεί να προσφέρει στον παίκτη την αίγλη του Champions League.



Για τον Ολυμπιακό και τον Ρομπίνιο, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ουσιαστική κρούση προς την πλευρά της Μίλαν έγινε στο Τόροντο, στη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός - Μίλαν στο πλαίσιο του ICC και τονίζοτυν ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι "πραγματικό"!



Για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, -συνεχίζει το δημοσίευμα-, η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη να ικανοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των αποδοχών του Ρομπίνιο και να... γλιτώσει τη Μίλαν από το βαρύ συμβόλαιο του παίκτη. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός θέλει τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, τη στιγμή που η Μίλαν επιθυμεί μία οριστική κατάληξη στην υπόθεση Ρομπίνιο. Πιθανότατα, όχι μόνο πώληση, ακόμα και δανεισμό αλλά με κάποια... ποσό από πλευράς Ολυμπιακού (που πιθανότατα θα συμψηφιστεί σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός του χρόνου κάνει χρήση της οψιόν και αγοράσει τον παίκτη).



Eντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει καμία αναφορά για ομάδες της Βραζιλίας... Ξέρουν κάτι παραπάνω; Θα δείξει...



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/photo_74.html
 
Top