Ο τρίτος σταθμός της ομάδας μας στο «Θρυλικό Ταξίδι» στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αυτό το καλοκαίρι, στο πλαίσιο του International Champions Cup, θα είναι η Μινεάπολη.



Εκεί οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι σε μια αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο TCF Bank Stadium στις 02 Αυγούστου και ώρα 14:00.



Δύο Πρωταθλητές λοιπόν, μιας και τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησαν τα εγχώρια πρωταθλήματα, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα σε όσους δώσουν το παρών στο γήπεδο.



Με αφορμή τον συγκεκριμένο αγώνα το OlympiacosTV ετοίμασε ένα promo trailer με σκοπό να προσκαλέσει τον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ δύο σπουδαίων συλλόγων​!



Σας περιμένουμε όλους στις 02 Αυγούστου (2:00 μ.μ.) στο TCF Bank Stadium στη Μινεάπολη έτσι ώστε να απολαύσουμε μαζί το θέαμα μιας ακόμα ποδοσφαιρικής​ γιορτής, στο πλαίσιο του International Champions Cup!



Για να προμηθευτείτε εισιτήρια για την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός στις 02 Αυγούστου (2 μ.μ.) στη Μινεάπολη (TCF Band Stadium) πατήστε ΕΔΩ .



Δείτε το βίντεο:







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_129.html
 
Top