Ο Ντάνιελ Χάκετ τα... μάζεψε και έφυγε από την προετοιμασία των Ιταλών για τα προκριματικά του Eurobasket 2015, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, με την ομοσπονδία να τον τιμωρεί με αποβολή πέντε μηνών και πλέον αναμένεται να τεθεί εκτός Αρμάνι...



Η Ιταλική ομάδα είχε αφήσει να εννοηθεί πως αν ο Ντάνιελ Χάκετ τιμωρηθεί για περισσότερα από 10 παιχνίδια (μετά την... αποστασία του από την προετοιμασία των "ατζούρι" γιατί ήταν τραυματίας και δεν τον σεβάστηκαν -η άλλη πλευρά λέει πως μπορούσε να παίξει), θα τον θέσει εκτός ομάδας, κάνοντας απλά χρήση σχετικής option που υπήρχε στο συμβόλαιο του, όπου αναφέρεται ότι μπορούσε να διακόψει τη συνεργασία, χωρίς να δώσει αποζημίωση.



Το "Gazzetta dello Sport" ενημέρωσε πριν λίγο πως ο Χάκετ "έφαγε" πέντε μήνες, με την τιμωρία του να ξεκινά από τον Οκτώβριο. Έχει 24 ώρες να ασκήσει έφεση. Σε αυτό το διάστημα δεν θα μπορέσει να πατήσει στα παρκέ της Ιταλίας, με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", να λένε πως δεν μπορεί να πατήσει σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό παρκέ. Μέχρι την 5η Φεβρουαρίου θα μπορεί να παίζει μόνο στη Euroleague ή το Εurocup. Η Φενέρμπαχτσε έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, ενώ και ο Ολυμπιακός παρακολουθούσε την περίπτωση.









http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_194.html
 
Top