Σωρεία παραβάσεων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές επιχειρήσεις, σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου, διαπιστώθηκαν κατά τους αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις 15 μέχρι και τις 27 Ιουλίου...







Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν 132 παραβάσεις σε σύνολο 490 επιχειρήσεων στις οποίες πραγματοποιήθηκε έλεγχος.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, διαπιστώθηκε μεταξύ άλλων, σε 21 ξενοδοχειακές μονάδες να λειτουργεί πισίνα χωρίς άδεια και σε 22 περιπτώσεις να μην υπάρχει ναυαγοσώστης, δύο ξενοδοχειακά καταλύματα να λειτουργούν χωρίς άδεια και έξι επιχειρήσεις δεν είχαν σήμα του ΕΟΤ.



Επίσης, βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας.



Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται, θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου όπως επισημαίνεται, στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ







http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top