Ακόμα και την συνδρομή της Ιντερπόλ είναι αποφασισμένος να ζητήσει 32χρονος Ηρακλειώτης προκειμένου να πάρει πίσω την μόλις ενός έτους κορούλα του, την οποία-όπως καταγγέλλει-παρακρατεί παράνομα η γιαγιά της (από την πλευρά της μητέρας) στην Ρουμανία...



Ο 32χρονος και η 25χρονη σύζυγος του βρίσκονται σε απόγνωση καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάρουν πίσω το παιδί τους, όμως «σκοντάφτουν» στις οικονομικές αξιώσεις που προβάλλει η γιαγιά προκειμένου να επιστρέψει το κοριτσάκι.

Το ζευγάρι δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός Ελλάδος καθώς λόγω κάποιου αδικήματος, τους έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και το δικαστήριο τους εκκρεμεί.

Με συμβολαιογραφική πράξη, η γιαγιά στην Ρουμανία ανέλαβε να κρατήσει το παιδί κοντά της για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι το ζευγάρι να τακτοποιήσει κάποια διαδικαστικά ζητήματα. Όταν έφθασε το πλήρωμα του χρόνου και οι γονείς ζήτησαν από την γιαγιά να φέρει το παιδί στην Κρήτη, εκείνη αντέδρασε και άρχισε, όπως καταγγέλλεται, να ζητάει χρήματα.

Όπως ανέφερε ο 32χρονος, έφθασε στο σημείο να ζητάει τα χρήματα που είχε ξοδέψει στο παρελθόν για τον οδοντίατρο της κόρης της και μητέρας του παιδιού.

Μετά από πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, συμφωνήθηκε να ταξιδέψει στην Ρουμανία και να παραλάβει το παιδί η γιαγιά του από την Κρήτη. Μάλιστα έγινε η απαραίτητη συμβολαιογραφική πράξη προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Όμως στο παρά πέντε της αναχώρησης, η άλλη γιαγιά αρνήθηκε να δώσει το κοριτσάκι, εμμένοντας στις οικονομικές της απαιτήσεις.

Οι γονείς του παιδιού βρίσκονται σε απόγνωση καθώς θέλουν την κόρη τους πίσω και χθες επισκέφθηκαν δικηγορικό γραφείο προκειμένου να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη. Σήμερα αναμένεται να υποβάλλουν μήνυση κατά της γιαγιάς της μικρής, ζητώντας παράλληλα την συνδρομή της Ιντερπόλ.



http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top