Την ώρα που ο Ολυμπιακός υποστηρίζει πως υπέγραψε τον Πουλίδο όντας ο παίκτης... «ελεύθερος», ο προπονητής της Τίγκρες, Ρικάρντο Φερέτι, ισχυρίστηκε εκ νέου πως ο Μεξικανός έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο.



«Οι διοικούντες την ομάδα μου έχουν πει πως ο Αλαν έχει άλλα δυο χρόνια χρόνια συμβόλαιο», δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Φερέτι, ο οποίος, βέβαια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο... μεταγραφής.



«Βέβαια, φαντάζομαι ότι υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται, αυτό είναι σίγουρο», υπογράμμισε στη συνέχεια ο τεχνικός των Μεξικανών,, επισημαίνοντας πως...



«ένας τόσο ποιοτικός παίκτης είναι άσκοπο να συζητάμε, αν είναι χρήσιμος στην ομάδα».



Ταυτόχρονα, ο Φερέτι επεσήμανε πως... «στον αθλητισμό δεν μπορείς ποτέ να κλείσεις την προοπτική ποδοσφαιριστή να πάει στην Ευρώπη» τονίζοντας πως αυτό θα γίνει εφόσον ικανοποιηθεί η Τίγκρες.



Ουσιαστικά οι Μεξικανοί επιμένουν σ' αυτά που λένε τόσο καιρό… Ο,τι δηλαδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο και θα πρέπει ο Ολυμπιακός να πληρώσει για να πάρει τα δικαιώματα του.



Σχετικά με την κατάσταση του Άλαν Πουλίδο ο Φερέτι υπογράμμισε: «Είναι πολύ δύσκολο το να υπολογίζουμε στον Άλαν για τον επόμενο αγώνα επειδή δεν έχει προπονηθεί πολύ. Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Προσωπικά δεν είχα κάποια προσωπική συνομιλία με τον Άλαν. Δεν έχουμε μιλήσει ιδιαιτέρως ακόμα. Ο Άλαν δεν θέλει να τον εμπιστευθώ ακόμα στο 100% διότι δεν κρίνει πως είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν νιώθει ακόμα την εμπιστοσύνη που πρέπει για τον εαυτό του. Όταν πρέπει θα μιλήσουμε για την ετοιμότητά του. Εμείς τώρα θέλουμε καλό αποτέλεσμα με την Λεόν».



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/07/blog-post_833.html
 
Top