Απορρίφθηκε η ένσταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός κατά του κύρους του χθεσινού (29/5) τρίτου τελικού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.



Οι «πράσινοι» υποστήριξαν στην ένσταση που είχαν καταθέσει ότι η αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνονταν 29 άτομα και όχι 22 όπως προβλέπει ο κανονισμός.



Όπως αποφάνθηκε ο αθλητικός δικαστής «...η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος».



Αναλυτικά η απόφαση:



«39/30-5-2014

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.



Απορρίπτεται η ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2013-2014, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.», ο οποίος διεξήχθη στις 29-5-2014, διότι η παράβαση του άρθρου 35 του Κανονισμού Πρωταθλήματος ως προς τον αριθμό τον δικαιουμένων εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, φέροντας την ειδική διαπίστευση του ΕΣΑΚΕ, της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν είχε ως συνέπεια την διαμόρφωση του συγκεκριμένου αποτελέσματος, που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν υπέρ της ενιστάμενης ομάδας».



Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι κατακυρώνεται οριστικά υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος επικράτησε με 69-64.



http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/05/blog-post_8850.html
 
Top