Απίθανη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Στράτου Περπέρογλου στο τέταρτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Μονόδρομος είναι η νίκη για τους Πρωταθλητές Ευρώπης αύριο (23/04, 21.45) στο ΣΕΦ, στον τέταρτο προημιτελικό αγώνα τους για τα φετινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας, προκειμένου να ισοφαρίσουν σε 2-2 τη σειρά και να μπορέσουν να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Final Four του Μιλάνο σε πέμπτο ματς που θα γίνει και πάλι στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid».



Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπολογίζεται κανονικά από το Γιώργο Μπαρτζώκα, παρά τον τραυματισμό του, όχι όμως και ο 29χρονος φόργουορντ.



Ο Στράτος Περπέρογλου γυμνάστηκε σήμερα (22/04) στο φαληρικό στάδιο, ωστόσο δεν έχει επανέλθει ακόμα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε την τελευταία εβδομάδα. Ο οργανισμός του είναι καταβεβλημένος, από τον Ολυμπιακό λοιπόν θεωρούν πως δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά αύριο (23/04), εξ ου και ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να τον αποκλείσει από την αποστολή.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/04/blog-post_977.html
 
Top