Με τιμωρία απειλούνται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσωπικά και ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Ευρωλίγκας!



Η Διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για τις δηλώσεις του προέδρου των «πράσινων» εναντίον των διαιτητών μετά το τέλος της τρίτης αναμέτρησης με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Δηλώσεις που δημοσιεύτηκαν και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.



Έρευνα θα γίνει σύμφωνα με την διοργανώτρια αρχή της Ευρωλίγκας και για τους ήχους σειρήνας που ακούστηκαν κατά την διάρκεια του ματς από τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ, γεγονός που καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τους διαιτητές.



Και για τους δύο λόγους ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (μετά την σειρά των πλέι οφ κόντρα στην Μπαρτσελόνα) και ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκαν την περασμένη σεζόν και οι «πράσινοι» έδωσαν τους δύο πρώτους αγώνες τους για την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας την φετινή αγωνιστική χρονιά σε Κρήτη και Κύπρο.



Η... «βεντέτα» Ευρωλίγκας και προέδρου του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καθώς οι «πράσινοι» ανεπίσημα τονίζουν ότι δηλώσεις κατά της διαιτησίας της προχθεσινής (21/4) συνάντησης έκανε και ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Βίκτορ Χριάπα, χωρίς, όμως, να έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι υπάρχει θέμα τιμωρίας του.





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/04/blog-post_83.html
 
Top