Στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα (17:30, Novasports 3) ο... τελικός των ημιτελικών του Πρωταθλήματος Volleyleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Φοίνικα Σύρου.



Οι δυο ομάδες μετά από τέσσερις συγκλονιστικούς αγώνες είναι στο 2-2 και όποια κερδίσει το απόγευμα της Τετάρτης θα πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς όπου περιμένει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.



Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, τόνισε: «Μετά από μια σειρά πολύ δύσκολων και σκληρών αγώνων φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι όπου και θα κριθεί μια θέση στους τελικούς. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να είμαστε εμείς που θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Σ’ αυτή την προσπάθεια μας θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου. Καλούμε τους φίλους μας σ’ αυτή την δύσκολη περίοδο για την ομάδα να έρθει στο Ρέντη να μας στηρίξει για να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα μας. Όλα τα παιδιά θέλουν τον κόσμο δίπλα τους. Είναι ένα παιχνίδι τελικός και δεν έχουμε περιθώρια απώλειας. Αυτός που το θέλει περισσότερο και είναι στην καλύτερη ημέρα θα το πάρει».





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top